Acerola w proszku
Alantoina
Alkohol naturalny
Aloesowy hydrolat
Aminokwasy siarkowe
Arganowy olej EKO
Bambusowy puder
Bromelaina
Bursztyn w proszku
Cytrynowy hydrolat
Diamentowy puder
Drzewko różane - olejek eteryczny
Drzewo herbaciane cytrynowe - olejek eteryczny
Drzewo sandałowe - olej
Dyniowy olej
Eclipta - ekstrakt
Ferulowy kwas
Geraniowy hydrolat
Glikol propylenowy
Glinka bentonitowa
Glinka biała (kaolin)
Glukonolakton
Glyceryl cocoate - emulgator
Granatu owoc - ekstrakt EKO
Heksapeptyd
Hialuronowy kwas ULMW
Hialuronowy żel HMW
Jedwabne mleczko
Jedwabny puder
Jojoba masło
Keratyna
Kocanka - hydrolat EKO i olej
Koenzym Q10
Kokosowy olej EKO
Konserwanty
Limonka w proszku
Liponowy kwas
Liposomowy kompleks
Lukrecja - ekstrakt EKO
Malinowy olej
Mleczan sodu
Mleko w proszku
Mlekowy kwas
Mocznik
MONOI - olej
Neem w proszku
Niacynamid (wit. B3)
Oczarowy hydrolat
Ogórek - ekstrakt
Oryzanol - gamma
Owsiana mąka koloidalna
Pantenol (wit. B5)
Perłowa masa w proszku
Perłowy puder
Pieprz - ekstrakt
Pomarańczowy olejek eteryczny
Pomarańczy kwiat - hydrolat
Resweratrol
Retinol (wit. A)
Rokitnika owoc - olej
Rozmaryn - ekstrakt i hydrolat
Róża damascena - hydrolat EKO i olejek eteryczny
Róża rdzawa - olej EKO
Róża stulistna - hydrolat i olej
Róży owoc w proszku
Rumiankowy hydrolat
Salicylowy kwas
Shea (karite) masło
Silikonowy kompleks
Skrzyp w proszku
Skwalan
Słonecznikowy olej
Soja - ekstrakt
Spirulina - algi morskie
Śliwkowy olej
Tamanu - olej EKO
Truskawka w proszku
Tucuma masło
Wiesiołkowy olej
Winogrona w proszku
Winogronowe mleczko
Witamina C (proszek i płyn)
Witamina E (tokoferol)
Zagęstnik / emulgator
Zielona herbata - ekstrakt
Zielona herbata - olej
Zielona kawa - olej

Słownik naszych składników kosmetycznych