Koenzym Q10 |
||
| Nazwa wg. INCI: | Ubiquinone | |
| Synonimy: | Ubichinon, CoQ10 | |
| Funkcja: | antyoksydant, substancja aktywna | |
| Pochodzenie: | syntetyczne | |
| Postać: | pomarańczowy proszek | |
| Sugerowane stężenie w kosmetykach: | 0.3 - 1% | |
| Rozpuszczalność: | w tłuszczach | |
Koenzym Q10 w formie proszku o mocno pomarańczowym kolorze, który może być wprowadzony do formuły kosmetyku, bez potrzeby podgrzewania do wysokiej temperatury. W przygotowaniu.... |
||
| Składnik obecny w następujących produktach: | ||
Krem ANTY-oksydacyjny Serum-olejek antyoksydacyjny GRANAT EKO Serum-olejek regenerujący 3xROSE |
||
| Literatura: | ||
1. Dane techniczne producenta |
||